THERMOHAARDEN

 

THERMOHAARDEN
De thermohaarden “CALDOFACILE” zijn het beste resultaat bereikt door voortdurende en diepgaande studies over warmte-overdracht en het onderzoek ter optimalisering van de prestaties.
Het resultaat is een warmtegenerator met een uitzonderlijk vermogen, die de vergelijking met andere merken niet moet vrezen.
De modellen verschillen in vorm van de voorkant van mekaar.
CONSTRUCTIE
De thermohaard is geproduceerd uit gelast staal. De gebruikte materialen zijn kwalitatief en gecertifieerd. Iedere thermohaard is individueel getest bij een druk van 2,5 bar. De thermohaard is aan de buitenzijde geïsoleerd met glaswol om warmteverlies te voorkomen. Er is een garantie van 10 jaar op onze thermohaarden.
WERKING
De verwarmingssysteem “caldofacile” van de thermohaard maakt gebruik van bijna de totale warmte die geproduceerd wordt door de verbranding. De plaats waar de asbaklade zich bevindt, functioneert ook als luchttoevoer wat de verbranding bevordert.
De assen kunnen gemakkelijk verwijderd worden via de asbaklade.
WARM SANITAIR WATER
Wordt geproduceerd door een koperen spoel in een waterbad in de holte van de haard en een warmte wisselaar in diezelfde holte. De warmtewisseling is efficiënt en produceert water van 35° C. De thermohaard kan worden geïntegreerd met de werking van een brander. Er moet dan wel een expansievat geplaatst worden.